jueves, 7 de enero de 2010

D'imbècils està el món ple

Dos maulets animats sortint de l'armari


El consejero de Medio Ambiente y Urbanismo, Juan Cotino, ha situado el dictamen del Ministerio de Cultura en el mismo nivel que la política de Franco hacia los valencianos o la abolición de los Fueros por parte de Felipe V. "No vamos a tolerar la intromisión del Gobierno central en nuestras competencias", ha añadido Cotino. El consejero apuntó a la intervención de la vicepresidenta del Gobierno, María Teresa Fernández de la Vega, de estar detrás de la "maniobra".

Per a pixar i no tirar-ne ni gota


I vist el vist, tots estan ací rodejant-nos al nostre estimat trosset de mediterrània, pensant cada dia en com tocar els nassos, en fi, que si no penses en negre com ells ets blanc, si no estàs amb ells, estàs contra ells…

Quans tòpics i quantes poques bales, què voleu que vos diga… sentir un polític de dubtosa reputació i prepotent com marquen els cànons del feixisme més ronyós, utilitzant com argument un dels mites més grans dels maulets: l'abolició dels Furs per part de Felip 5é…, té molta barra, molta.

Juan Cotino -yo me lo guiso, y yo me lo cocino-, des d'aquestes humils pàgines m'agradaria dir-te que si volies ser un maulet, indepe com ningú i anar a sentir grups de lligona rock i dolçaina perculera… haver vingut amb nosaltres, és fàcil, et deixes unes rastes, et fas fan del Cesc Freixas i fins i tot una samarreta d'S.A. per completar el conjunt… tant et costava?.

Doncs mira, no he conegut els Furs i -ara per ara- em toquen la punta la faba ells, Felip V, Jaume I i fins i tot eixe que esmenes amb odi (Franco) però que en realitat estimes…

Però, estimat Juan, tan radical i cabró com sòc, pague els meus impostos, treballe, respecte els límits de velocitat, cedeixo el seient a la gent major al tren i tire el fem a les papereres… fins i tot recicle.

Però tu, Joanet (ara et considere maulet) i els teus estimats Camps i Rita acabéu de desobeïr el vostre govern central, eixe que està a Madrid… o la vostra intenció real és donar-nos la independència? aconseguir acàs el que cap Lehendakari ha gosat fer?… açò es posa interessant, així que endavant, enderroqueu el Cabanyal si teniu ous que jo aniré a vore-ho assegut a una cadireta del Premio Capla amb el Tarson Turner que segur que s'apunta i durà crispetes.

The show must go on…

5 comentarios:

  1. Si, i una gorreta de Finale, fent honor a la solució final urbanística que tant els agrada als abertzales de la rajola estos.

    Tenint en compte que el Joanet Cotino és fadrí dur, de l'Opus i de missa diària... farà estes declaracions tant sàvies empentat per la parà de llet crònica que deu patir?

    ResponderEliminar
  2. Ostia, veient la foto i despres el comentari, ¿vos imagineu el fruit d'una relació rotllo "El pajaro espino" entre Rita i Cotino?

    Duccio

    ResponderEliminar
  3. El fruit d'eixa unió contra natura segur que naixeria amb tres sisos marcats en la coroneta i el part estaria amenitzat pels saragüells de l'Hades tocant les dolçaines del judici final.

    ResponderEliminar
  4. imagonat'els als de foto a una manifestació amb un gos costra i un carro de la compra ple de birres

    ResponderEliminar

Putas y crack