viernes, 14 de mayo de 2010

No patiu, que no passa res!


Fan irredent dels 80, Estanislao Urkullu està vivint la crisi com una nova oportunitat per treure aquell conjunt que es va posar per anar a veure els Talking Heads.

Que tanquen el diari Egunkaria amb acusacions infundades i al cap de 7 anys diuen que s'havien equivocat?… ei, no passa res, per a què són bascs?…

Que es construexi un aeroport enmig d'un parc natural per portar gent a un lloc on no queda més que formigó i un atur endèmic?… ssssh, no passa res, que els avions són el progrés (pregunteu-li a l'Eyjafjallajökull què opina del tema). Per cert, vos heu adonat que n'hi han menys incendis a les muntanyes des que ha amaïnat el lobby immobiliari?.

Que dos partits pre-democràtics siguen capaços de tombar una iniciativa per tal de recuperar els cadàvers reclamats per part dels familiars i inhabiliten un jutge?… tranquils, ací no ha passat res.

Que els mitjans de comunicació d'un i d'altre bàndol s'ho passen de puta mare dividint el proletariat (el de veritat) entre rojos i blaus?… Ei, no patiu, no volieu jugar a la política, ala, doncs ahi ho teniu.

Totes aquestes coses s'arreglen en 4 derbis de futbol i amb un parell de bous… va, dos embolats de regal i un estiu amb mundial de l'esport anteriorment esmenat. Panem et circensis, beguda, putes i farlopa… mentres tinguem això… què més ens fa falta?.

No patiu, que açò no és una crisi, senzillament tornen els 80, si no digueu-li al simpàtic senyor que il·lumina aquest reobert bloc des de dalt d'aquest article.

O vos pensàveu que haviem marxat?

2 comentarios:

Putas y crack