lunes, 20 de diciembre de 2010

Visca la Crisi!!!

Ripollés, creant una gran obra


El president d'un govern decadent i mentider que va agafar el lloc d'un altre igual de mentider, va i estrena "a bombo i platillo" un mitjà de transport car i innecessari, amb la connivència del govern autonòmic (oposició, per a més ressenyes) que també es posa les medalles, trofeus, xapetes i pins de record dient que ho han fet ells i portarà 200.000 llocs de treball.

200.000 kg. de merda, pastoseta i calenteta.
Tant d'imbècil junt a un mateix tren, i si li sumes als gorrons… perdó, borbons, clamava a crits un accident brutal, colisió d'un meteorit o auto immolació d'algun treballador fart de veure a tan de fill de la grandíssima puta concentrat.

Els mateixos que critiquen Fabra per ser un corrupte i muntar un aeroport a un lloc on no pot accedir ningú, van i estrenen un tren d'alta velocitat per acurtar distàncies amb el centralisme importat per la monarquia borbònica a uns preus "populars", mentres que diexen que les linies de comunicació del poble més pla segueixin esdevenint decadents i perilloses.

Ara els de Madrid potser podran vindre amb més celeritat per tal de veure com els diners que podrien destinar-se a millorar la sanitat pública valenciana es fagociten amb l'emporio Ecclestone, però bé, tenim Fòrmula 1… que ja la voldrien per a ells els burgalesos o els andalussos, i -de passada- desmuntar eixe conyàs del parc de Doñana o posar el paddock a les coves d'Atapuerca per a que uns quans homínids puguen seguir el mundial.

No passa res, ara a veure si canvia el govern i els qui van votar dient ser socialistes demostren la seua bipolaritat i voten el PP (no n'hi han altres opcions, clar). Potser llavors faran d'una puta vegada la puta linia d'Alta Velocitat Corrupta entre Castelló i el puto aeroport amb vagons dissenyats per l'incombustible Ripollés, amb finestres opaques per no veure la puta merda de medi ambient que quedarà als flancs de tan magna obra.

I si, m'agradaria veure-ho, que l'ecosistema es faça bocins per veure d'una puta vegada a veure si rebenta tot i ens fotem unes rialles entre tots.

Visca la crisi!!

1 comentario:

Putas y crack