martes, 30 de noviembre de 2010

Mourinho Ite Domum

Hasta en Roma lo hacían, ¡oiga!

Quan n'hi havia cap problema o escàndol polític sacsejant la República, els romans recorrien al panem et circenses, i això ens porta a pensar: som romans? són casualitats de la vida? o no? dona molt que pensar.

Després d'una de les revelacions més brutals per part de Wikileaks sobre la diplomàcia Yankee i el servilisme europeu i -sobretot- espanyol, la gent s'ha tirat de cap per a veure el gran event anomenat futbol, que donarà que parlar durant mesos mentre els d'Assange es repensaran si tornar a donar cap informació a un país tan subrealista com l'estat espanyol.

Dona igual que els pressumptes socialistes hagen tranquilitzat els americans sobre l'immunitat dels seus soldats mentre per l'altre costat hagen fet el mateix amb els familiars de José Couso i la seua causa oberta contra l'assassinat indiscriminat (Cristiano Ronaldo ha jugat molt malament)… què va, dona igual també l'intercanvi de presos de Guantanamo com si fòren cromos (Mourinho deuria estar avergonyit).

Dona igual que un 70% de les baixes Afganistan hagen sigut danys col·laterals (Villa Maravilla), total són moros, que ens lleven la feina i han vingut a milions al nostre país per aprofitar-se de la nostra Seguritat Social, subvencions i per aprofitar-se de la futura intervenció de l'FMI al nou estat tercermundista (ja ho era)… clar…

Què estem locos?

1 comentario:

  1. Crisis? Qui sempre ha anat ofegat, em sembla que encara que ens obrin "el orto" els del BCE seguirà igual; jo no pare, ni a casa ni de treballar. Vivim els temps d'una especie d'hègira (http://ca.wikipedia.org/wiki/H%C3%A8gira) i allò de tornar a visionar la peli "Vente a Alemania Pepe" no és una mala idea. Possant-nos perroflauticos diria el nom d'una banda nascuda a Borriana-VilaIrreal "El Último Ke Zierre" i que pegue 2 voltes al pany a vore que fan els que se queden dins

    ResponderEliminar

Putas y crack