miércoles, 13 de abril de 2011

To be or not to be

Eferalgán, bou de la ramaderia de Cuadri que serà lidiat a les festes de La Vall


Si l'ingeni s'aguditza en temps de crisi, si li sumes eleccions s'afina com el més precís bisturí per operar fimosi.

Després d'un aeroport sense avions on la gent pot còrrer per les pistes amb els braços oberts, descobrim a Vila-real una biblioteca sense llibres on la gent pot fer com si llegira (igual és per a e-books)… què serà el següent?.


Un turista, patidifús davant la concorreguda torre de control


Doncs si, estimats amics i amigues, corregudes de bous sense bous, rodaors enyorant vells temps fent quiebros i alimons imaginaris a bous que no estaran allà i una multitud darrere les barreres aplaudint a crits als toreros urbans.

Federico Ciclofenaco, concejal de Bous, Vaques i Gallines amb Sabates va inaugurar les corregudes sense bous al poble on més corregudes fictícies es faran, La Vall d'Uixó, on centenars de penyistes van baixar correguent fins la plaça fugint d'un ramat de bous cerrils inexistents.

Fins i tot van haver ferits fruit de les caigudes i del pànic provocat pels braus imaginaris davant la histèria col·lectiva que va esclatar a la plaça.

Federico Ciclofenaco, per la seua part, va declarar:


Si sense bous es monta aquest canyaret, ja voréu quan en tinguem, perquè n'hi hauran"… [propaganda]… "i ara que surtin aquestos qui es diuen defensors dels animals, rojos de pro que pensaven que mai no anavem a aconseguir-ho… qué no n'hi han diners per a bous? doncs fem bous igual!


L'acte va ser interromput per un manso del ramat que algú diu que es va escapar i que va provocar instants de tensió quan una vintena de mossos rodejàven un espai completament buit.

1 comentario:

Putas y crack