martes, 4 de enero de 2011

Live Slow, Die Fascist



Vaig a dir-ho, estic content.
Puc entrar a dinar a un bar del polígon i només sentir fàstic del menjar (ai, quan prohibiran l'oli de palma) o del cambrer o els clients xillons.

Però ara sols contaminaré el meu estòmac amb triglicèrids i la meua oïda amb decibels, però almenys no tindré el maleït fum al damunt meu, a la meua roba, al meu pel… de veritat feia falta una llei per a introduïr una norma tan bàsica d'educació?… si.

Ara t'alçaràs un diumenge al matí i no caldrà llavar la roba i dutxar-te, fins i tot estalviarem aigua amb aquesta mesura!!

"¡Arriba España y el Humo!"… diu un hosteler de Marbella, aprofitant per fer una mica de demagògia. A qui conteste: "A la merda tu, el fum, Espanya i el teu bar ronyós".
En la seua defensa diu que al seu bar van un 90% de fumadors… i?… si tinc un bar on van un 90% d'heroinòmans no vaig a cridar-ho als quatre vents, o tens reservat el dret d'admissió segons el color dels pulmons?… estàs bobet?… ai, aquestos feixistes donen per a molts moments d'humor.

Mira que els socialistes mai m'han caigut bé des que van matar el León Trotsky, però si pitjor em cauen els altres de normal, imagina't si ara esdevenen defensors a ultrança del quitrà i els pulmons perjudicats pel dubtós plaer que alguns diuen sentir al cremar palets cancerígens.

I no escric des de la ignorància, no, doncs el que suscriu aquestes frases va ser fumador de tabac durant 10 anys i de marihuana i derivats durant altres 10, aproximadament. I mira per on no podia fumar-me els porros al bar… per què no?? em tocava eixir a un cantó amagat i fred amb compte que no em veren els representants de la llei que em cauria una bona.

Per què no els fumadors normals?… no els han prohibit fumar, ni tan sols és ilegal, sols els han limitat el lloc per fer-ho, igual que ens han fet amb totes les llibertats durant anys… una més, què més dona?, però damunt aquesta és bona per a la salut (a la llarga).

Però no, ara resulta que els Rajoy, Fabres i demés herois del populisme més ranci diuen ser defensors de fumar on els done la gana, que si volen trencar-se el cos ho fan, i?…

Ostres, em resulta curiós… això ho han dit durant anys els rockers més andergaun, els ionkis esdevinguts estreles mediàtiques, actors… Live Fast, die Young.

Em costa comprar el Lemmy amb el Fabra, el Hendrix amb Rajoy… o es que ha canviat l'star system?… caguen deu, em compraré el pròxim disc i tot… o millor, me'l baixaré.

2 comentarios:

  1. Veus, Berna, com no calia cridar ni amenaçar la gent per que no fumaren al teu pis?, sols tenies que dir-li Zapatero

    ResponderEliminar
  2. si al final resulta que jo era un visionari... caguenlaputadoros. Ja podrien despenalitzar les trufes, jejejeje

    ResponderEliminar

Putas y crack