lunes, 21 de diciembre de 2009

No importa el que dius, si no cóm ho dius




L'idiotisme imperant sols em fa recordar frases cèlebres, què li anem a fer? potser tinc un defecte de fabricació o seguexixo sent idiota.


Frase manida i publicitària, però d'una certesa i franquesa brutal.
No és el mateix que et conten que un valent xicuelo li va fer un quiebro al bou i després va demostrar la seua bravura agafant la cua de l'animal quan estava lligat que dir que un anormal es va dedicar a torturar a la pobre bestiola quan estava lligada per la corda que el conduïria al final del seu patiment… ah, no, que els bous no pateixen (J.L. Sales dixit).

Com canvien les coses amb una mica de joc de paraules (crisi vs coiuntura econòmica), però no cal posar un exemple tan antagonista fruit d'una opinió personal perqué ací l'important és quan el mijtà en qüestió és oficial i que gosa esmenar-se com a "periodisme".

Parle d'un diari d'informació local que es reparteix per la plana i conta amb el vist i plau de la majoria d'edils d'ideologia conservadora (reaccionària) tan habitual als nostres pobles, La Plana al Dia.

No, no és el mateix contar una noticia amb interés i dotant-la d'un ritme literari (amb més o menys fortuna) que prove d'enganxar els lectors per escassament interessant que siga una notícia a no donar-li la més mínima importància… o es tracta sols d'omplir espais buits amb una deixadesa ideològica i professional que tira d'espatlles?… ah, es tracta d'això?, doncs demà mateix formaré el meu propi diari on-line, publicaré les noticies amb errades ortogràfiques brutals fruit d'un nul interés pel que estic escrivint i sols em molestaré en parar la ma tapant-me els ulls al final de cada mes… o de cada tres mesos, que ara els ajuntaments ja no tenen aquella solvència i xuleria sòlidament cimentada en formigó.

No em (ens) molesta la diversitat ideològica, doncs si n'hi ha un de blanc ha d'haver un negre, i fins i tot un munt de matisos de gris, però si fas algo, per favor (deixa'm tutejar-te) fes-ho bé i no insultes la intel·ligència, ni la nostra ni la dels teus correligionaris perquè en el fons no són tan estúpids… bé, potser un poquet idiotes.

Em dona igual que sigues un panflet de panem et circensis, que publiques notes dels bisbes d'oscura ideologia i que no faces ni cas una oposició que prova de fer el que pensa que és correcte… però collons, que un considerat roig de merda i inadaptat vos tinga que dir públicament el que deuríeu saber per un simple motiu de vergonya aliena és prou indigne.

I es que a la vida cal tenir bons amics i bons enemics.

8 comentarios:

  1. i açò perque no ho publiques als comentaris de la plana al dia?

    ah! que allí et censuren quan dius la veritat?

    ResponderEliminar
  2. No volia dir-ho, però als seus comentaris sols els interessa que sigues un descervellat revolucionari per a que la gent veja l'equivocat que estàs… trist, però realitat pura i dura.

    Sembla que la tradició imposada a la república feixista de valència i limítrofs siga la de "l'alternativa són tot bovaes"… podres dimonis, quan perden el poder tardaran molt a recuperar-lo, si no al temps.

    ResponderEliminar
  3. El pitjor de tot és que per ahi pululant n'hi ha una legió de personetes que podria redactar molt millor que els llanterners eixos...

    Però ja m'imagine que per a juntar lletres en la plana al dia agafaran a gent "com toca" segons el criteri d'ací, és a dir, personal amb menys neurones que Miguel Ríos.

    ResponderEliminar
  4. No, fins ahi no arribem, ningú té menys neurones que Miguel Ríos.

    ResponderEliminar
  5. Kareem Abdul Jabbar12/22/2009 12:45 p. m.

    Sense ànims d'ofendre aske (Dios me libre):

    - Conduiria
    - compta i comptar
    - má
    - alguna cosa ("algo" no val)
    - dóna
    - pamflet
    - és
    - obscura

    Amb tot el "carinyo" del món. De vegades fins i tot els mestres erren.

    No sigues tan dur.

    ResponderEliminar
  6. Clar que si, jo no sóc periodista, ells si, i per això cobren. Dur? fins el final i més enllà.

    ResponderEliminar
  7. i un record per a En Joan Monleón, per favor, eixe sí era un professional al que martin (riky) no li aplega al repunt de la sola de la sabata de tacó.. l'home està ingressat a la UCI i em pense que no ho conta, Askerrit cal un sentit homenatge per a Joan

    ResponderEliminar
  8. Òstia puta, un troç d'història de la faràndul·la valenciana quan canal 9 semblava un casal fallero i no el sinistre entramat que és ara. L'edat de l'innocència amb els 4 per terra, el wrestling presentat per Paco Nadal l'incombustible Joan Monleón… quan ser un garrulo encara tenia gràcia. Li dedicarem un homenatge, no patisques, la paella és coneguda arreu del País Valencià gràcies a ell (i gràcies a un cantant alemany, però eixa, és altra història).

    ResponderEliminar

Putas y crack