lunes, 28 de diciembre de 2009

Es prohibeixen les corregudes de bous a tot l'estat

Però es legalitzaran les de Pandes


En detriment i fruit d'aquesta gran notícia, s'aprofita per a comunicar que a partir d'ara, a les festes locals es podrà gaudir d'emocionants corregues de Pandes, si més no, són d'allò més pintoresc.




La revista Bous al Carrer passa a ser "Panda al Carrer", i els bous que fins ara eren sotmesos a lídia de plaça o carrer passaran a formar part d'un experiment empíric fruit de les declaracions i teories que fins ara eren utilitzades com a punta de llança en defensa de la barbàrie festiva.

No s'acabat el patiment per als bous, no, doncs ara hauran d'alçar-se tots els matins a les 4 per tal d'anar a treballar, i així serà durant un període de 10 anys durant el qual la lídia taurina serà posada en quarentena. Si després d'aquest temps els bous s'han extingit, les corregudes de bous tornaran als carrers i places (però sense bous, perquè com bé hem dit, s'hauran extingit).

Si, en cas contrari, els bous segueixen amb vida
després d'aquest bàrbar tractament que hauran de patir, es donarà per finalitzada l'història taurina i es reutilitzaran els bous per portar carros als hipermercats o seguiran treballant al lloc que actualment ocupen algunes persones amb la boca molt solta.

Salut, i gaudiu del sexe entre Pandes.

8 comentarios:

  1. I el món s'ompliria de Pandes que es menjarien les nostres canyes de falcar, ara en desús… no és ecològic, bonic i vos faríeu una palla amb un possible futur com aquest?

    ResponderEliminar
  2. Quines perletes més incultes i neandertals teniu en eixe poble, xa!

    ResponderEliminar
  3. N de l'a: Corregudes, corregudes, no corregues… el que té emocionar-se escrivint, ja semble la plana al dia.

    I no, no pense corregir-ho, faré com ells i ho posaré al llibre d'estil.

    ResponderEliminar
  4. Perletes neandertals n'he sentit per escriure un llibre, quan toques el tema dels bous o similars n'hi ha que es posa a bramar i a fer pintures rupestres a les parets. "Treu el neandertal que portes dins…"

    ResponderEliminar
  5. i tot son seat panda?
    la mateixa ganaderia per a san xotxim que per a sant roc? llavors ara la rivalitat seria el tunning? aham... prou lògic si es veu així.
    i perque pandes? estàn en perill d'extinció i la tradició, una volta més, els maltractarà per a que perduren? tot té sentit, un gran article
    ingle? què ingle? la ingle o déu? sant sebastià té ingle? és la ingle políglota o asíndeton?

    ResponderEliminar
  6. Per supost, les ramaderies de bous es dedicarien a la cria de pandes, substituïnt els prats per canyars de bambú i també aprofitaran els efectes del canvi climàtic que donaran com a resultat l'espanya tropical (Euskadi ja ho és).

    ResponderEliminar
  7. Ja estic veient un remake de Tigre y Dragón entre els canyars de bambú de la plana, però en armes autòctones i personatjes populars del diferents pobles...

    "Arrebotoadeu, Visentemanuel, quina gràcia tens pa puchaten per els colmos del bambú en ixa lligona ninja!!!"

    Duccio

    ResponderEliminar

Putas y crack